Find en tandlæge med en central placering

Tandlæge med central beliggenhed

Alle danskere bliver tilbudt tandlægeydelser gennem opvæksten, men som voksen har du selv ansvaret for at blive tilknyttet en tandlæge. Det er desværre ikke alle personer, der har en tandlæge, og det er et problem, da der således ikke er en tandlæge, som kan undersøge tænderne for begyndende tandproblemer. Samtidigt er der mange personer, som dog er tilknyttet en tandlæge, men ikke benytter sig af tandlægens hjælp til at forebygge mod tandproblemer, og i stedet udskyder de regelmæssige undersøgelser gang på gang. Det er desværre en ærgerlig tendens for nogle, og for dine tænders sundhedstilstand bør du sørge for, at du får de nødvendige tandlægebesøg passet ind i din hverdag.

Du kan gøre det lettere for dig selv at få passet tandlægebesøgene ind i en travl hverdag, hvis du følger disse råd, når du skal til finde en tandlæge:

Minimér transporttiden med en praktisk beliggende tandlæge
Der er mange gode undskyldninger for at udskyde tandlægebesøg, og én af dem er lang eller besværlig transport. For at eliminere denne undskyldning bør du blive tilknyttet en centralt beliggende tandlæge på Østerbro eller i den bydel, som er lettilgængelig for dig. I den forbindelse bør du også planlægge efter, hvad dit foretrukne transportmiddel er. Din tandlæge bør være i en rimelig afstand til hjemmet, hvis du normalt cykler rundt, mens parkeringspladser eller en nærliggende station bør prioriteres, hvis du i stedet tager bilen eller benytter offentlig transport. Med en praktisk beliggende tandlæge bliver det langt lettere for dig at passe tandlægebesøget ind uden transportsmæssigt besvær.

Få tid uden for den almindelige arbejdstid hos en fleksibel tandlæge
Mange er bundet af arbejde i den almindelige arbejdstid, hvor de fleste tandlæger også selv har deres arbejdstid. Det er dog blandt andet muligt at finde en fleksibel tandklinik på Østerbro, som har udvidede åbningstider nogle dage om ugen. De sene åbningstider er en stor hjælp for personer med almindelige arbejdstider, så tandlægebesøget kan passes ind på vej hjem sidst på eftermiddagen.

Book selv tandlægetid, når det passer dig
Nogle tandlæger giver dig automatisk en tid til tandlægen, mens andre tandlæger påminder dig om, at det snart er tid til det regelmæssige tandeftersyn. Her passer den fastsatte tid typisk ikke, og af den grund er det mere praktisk selv at kunne booke tid. Flere og flere tandlæger får online bookingssystemer, så alle tilknyttede tandlægepatienter selv kan gå ind og vælge den tandlægetid, der passer dem bedst.

Ved at følge disse råd kan du hjælpe dig selv til at få passet de regelmæssige tandeftersyn ind uden dårlige undskyldninger for at springe dem over. Samtidigt er den praktiske beliggenhed og de fleksible åbningstider en stor hjælp, hvis du får akutte tandproblemer og har brug for tandlægehjælp med det samme.

Langeliniebroens Tandklinik
Fridtjof Nansens Plads 2
2100 København Ø
70 24 80 00

Er du på udkig efter en tandlæge i Helsingør?

Tandlæge i Strandgade

Der findes mange tandlæger i landet, hvilket giver god mulighed for at udvælge en tandlæge, som er beliggende tæt på dit hjem. Det er en stor praktisk fordel, da de regelmæssige tandeftersyn hos din nærmeste tandlæge i Helsingør bliver langt lettere at planlægge, når der ikke skal beregnes nogen langvarig transporttid. Med en kort afstand til tandlægen kan du typisk tage cyklen til tandlægen, hvilket eksempelvis kan have en beroligende effekt i tilfælde af tandlægeskræk.

Den praktiske beliggenhed er dog ikke den eneste faktor, som du bør være opmærksom på, når du er på udkig efter en tandlæge i din hjemby. Følgende faktorer er blandt de vigtigste i udvælgelsesprocessen, når du er på udkig efter en tandlæge:

Høj kvalitet som prioriteret

Du skaber gode forudsætninger for at give dine tænder en god fremtid, hvis du vælger en tandlæge, som tilbyder undersøgelser og behandlinger i høj kvalitet. Til at sikre kvalitetsrige undersøgelser og behandlinger skal der typisk benyttes de bedste teknologier på markedet. Det er derfor vigtigt at finde en tandlæge, som har de nødvendige ressourcer, teknologier og viden til at udføre de nødvendige undersøgelser og behandlinger. Du bør af den grund ikke stræbe efter den billigste tandlæge i din hjemby, da du i stedet bør lede efter en kvalitetsfokuseret tandlæge nær Ålsgårde, hvor du er sikret ydelser af højeste niveau gennem nyudviklet teknologi. Din tandlægens viden og erfaring til at benytte teknogien sikrer dig succesfulde behandlinger, så du så hurtigt som muligt kan gå hjem igen med sunde tænder uden problemer.

Åbningstider efter dit behov

Det er vigtigt, at du også er opmærksom på tandlægens åbningstider, så du er sikker på, at du kan få den nødvendige tandlægehjælp, når du har brug for det. Den korte afstand til tandlægen i din hjemby er ikke nok, da din tandlæge også bør tilbyde tider, der passer til din hverdag. Du bør derfor undersøge, om din tandlæges åbningstider kan fungere for dig, når du skal til det regelmæssige tandeftersyn. En fleksibel tandlæge med mulighed for at hjælpe i akutte situationer er også til stor hjælp, så du hurtigt kan få hjælp i tilfælde af pludseligt opståede tandproblemer. Med kort transporttid og mulighed for en akut tid kan dit tandproblem hurtigt blive ordnet.

Vær opmærksom på tandlægens specialiseringsområder

Beliggenhed, kvalitet og fleksibilitet er de faktorer, som din kommende tandlæge bør opfylde, så du får let og hurtig adgang til undersøgelser og behandlinger i topkvalitet. I tilfælde af særlige ønsker eller behov bør du naturligvis også prioritere dette, da det vil være en vigtig faktorer at have opfyldt for, at tandlægen passer til dine behov. Det er muligt at finde tandlæger med forskellige specialiseringsområder, og hvis du vælger en tandlæge med kompetencer i netop det område, som du har brug for tandlægehjælp til, så slipper du for at skulle have hjælp af andre tandlæger i forbindelse med de særlige behandlinger.

Tandlægerne Strandgade 75
Strandgade 75B 1
3000 Helsingør
49 21 02 48