Find en tandlæge med en central placering

Tandlæge med central beliggenhed

Alle danskere bliver tilbudt tandlægeydelser gennem opvæksten, men som voksen har du selv ansvaret for at blive tilknyttet en tandlæge. Det er desværre ikke alle personer, der har en tandlæge, og det er et problem, da der således ikke er en tandlæge, som kan undersøge tænderne for begyndende tandproblemer. Samtidigt er der mange personer, som dog er tilknyttet en tandlæge, men ikke benytter sig af tandlægens hjælp til at forebygge mod tandproblemer, og i stedet udskyder de regelmæssige undersøgelser gang på gang. Det er desværre en ærgerlig tendens for nogle, og for dine tænders sundhedstilstand bør du sørge for, at du får de nødvendige tandlægebesøg passet ind i din hverdag.

Du kan gøre det lettere for dig selv at få passet tandlægebesøgene ind i en travl hverdag, hvis du følger disse råd, når du skal til finde en tandlæge:

Minimér transporttiden med en praktisk beliggende tandlæge
Der er mange gode undskyldninger for at udskyde tandlægebesøg, og én af dem er lang eller besværlig transport. For at eliminere denne undskyldning bør du blive tilknyttet en centralt beliggende tandlæge på Østerbro eller i den bydel, som er lettilgængelig for dig. I den forbindelse bør du også planlægge efter, hvad dit foretrukne transportmiddel er. Din tandlæge bør være i en rimelig afstand til hjemmet, hvis du normalt cykler rundt, mens parkeringspladser eller en nærliggende station bør prioriteres, hvis du i stedet tager bilen eller benytter offentlig transport. Med en praktisk beliggende tandlæge bliver det langt lettere for dig at passe tandlægebesøget ind uden transportsmæssigt besvær.

Få tid uden for den almindelige arbejdstid hos en fleksibel tandlæge
Mange er bundet af arbejde i den almindelige arbejdstid, hvor de fleste tandlæger også selv har deres arbejdstid. Det er dog blandt andet muligt at finde en fleksibel tandklinik på Østerbro, som har udvidede åbningstider nogle dage om ugen. De sene åbningstider er en stor hjælp for personer med almindelige arbejdstider, så tandlægebesøget kan passes ind på vej hjem sidst på eftermiddagen.

Book selv tandlægetid, når det passer dig
Nogle tandlæger giver dig automatisk en tid til tandlægen, mens andre tandlæger påminder dig om, at det snart er tid til det regelmæssige tandeftersyn. Her passer den fastsatte tid typisk ikke, og af den grund er det mere praktisk selv at kunne booke tid. Flere og flere tandlæger får online bookingssystemer, så alle tilknyttede tandlægepatienter selv kan gå ind og vælge den tandlægetid, der passer dem bedst.

Ved at følge disse råd kan du hjælpe dig selv til at få passet de regelmæssige tandeftersyn ind uden dårlige undskyldninger for at springe dem over. Samtidigt er den praktiske beliggenhed og de fleksible åbningstider en stor hjælp, hvis du får akutte tandproblemer og har brug for tandlægehjælp med det samme.

Langeliniebroens Tandklinik
Fridtjof Nansens Plads 2
2100 København Ø
70 24 80 00

Leave your comment